Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do swojego działania. Korzystając z serwisu renaultforum.pl wyrażasz zgodę na wykorzystanie przez serwis plików cookies w celu zapewnienia Ci wygody podczas przeglądania zawartości naszej witryny oraz świadczenia usług dostosowanych do indywidualnych potrzeb - zapoznaj się z polityką cookies.
kaszalot
Auto: renault grand scenic
Silnik: 2.0
Wysłany: 2015-11-23, 15:25 warszawa - warsztat od ASB na wschód od centrum
hej, jestem szczęśliwym posiadaczem reni grand scenic od kilku miesięcy i czeka mnie wymiana oleju. podajcie namiar na rzetelny warsztat w którym mnie przy oglądaniu skrzyni nie naciągną na kosty tylko powiedzą poważnie czy wszystko gra czy coś jest do renowacji
[ Dodano: 2015-11-30, 14:14 ]
halo halo? Serio NIKT nie ma automatu i nie powie gdzie się udaje z takim problemem? Zależy mi na czymś z polecenia, bo kolega pojechał w ciemno obok nas, też chciałem się tam wybrać i po takiej jednej wizycie był już dwa razy z tą samą reklamacją, bo mu szarpie. wolałbym uniknąć tego typu "fachowców"
z zakresu automatów mam gwarancyjny ale za to jeździłem z sąsiadem do autowawer, na wawrze rzecz jasna. on tam się ze swoim oplem w automacie pieści usilnie więc wysoce prawdopodobnie że nie mają wysokich cen :P i całkiem przyzwoite usługi skoro wraca.
kaszalot
Auto: renault grand scenic
Silnik: 2.0
Wysłany: 2015-12-08, 21:44
dzięki! byłem w innym nie daleko domu porównałem z dwoma i najtaniej mi zaproponowali rozwiązanie w tym auto wawer, niedługo mam dostać więcej informacji co trzeba będzie zrobić dokładnie. Pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.